joi, 14 august 2014

Cum pregastesti o cina romantica

Daca ieri v-am aratat cele mai luxoase locatii in care puteti lua cina, astazi va dam cateva ponturi pentru o cina reusita la tine acasa.

Mai intai de toate cumpara-i un cadou (incearca www.Carrito.ro),doar nu vrei sa sari direct la mancare.Ai nevoie de o introducere.Florile sunt optionale.


Pregateste un fel principal si un desert....nu uita, nu esti in filmele americane in care iubitul pregateste cina si ea se uita la el...se poate sa o plictisesti.Incearca sa ai ceva gata in momentul in care ea intra pe usa.In cazul in care nu te descurci prea bine in bucatarie, comanda mancarea si o vei incalzi la cuptorul cu microunde.Va aprecia oricum intentia unei cine romantice.


Bautura este foarte importanta ! Trebuie sa alegi cu grija bautura.Incearca sa te informezi inainte ce bauturi se potrivesc si la ce temperatura se servesc.Chiar daca majoritatea prietenilor tai nu respecta aceste reguli, ele nu trebuiesc incalcate.

Masa pe care servesti ar trebui sa fie rotunda si mica, cat mai intima....insa nu trebuie sa faci cumparaturi de mobilier pentru o cina.Alege o fata de masa simpla, alba sau crem, tacamuri si vesela simpla.Nu incerca ceva extravagant, culori tipatoare sau forme ciudate, daca nu esti sigur de calitatile tale de designer.Aseasza o vaza mica sau un recipient cu cateva flori pe masa.Nu trebuie sa exagerezi cu florile, ele sunt acolo sa infrumuseteze nu sa iti limiteze contactul vizual cu persoana iubita :)
Succes !

Ne gasesti pe:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu